Korenveld (voorheen Boerenbondterrein)

Circa 70 woningen voor iedere woonwens

Het bestemmingsplan voor Korenveld is eind maart 2023 unaniem vastgesteld door de gemeenteraad van het Land van Cuijk. Met Korenveld komen er circa 70 nieuwe, duurzame woningen bij. Bijzondere aandacht gaat uit naar passende woningen voor zowel starters als senioren. Daarnaast komen er twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook voor gezinnen is er dus genoeg ruimte bij Korenveld. In combinatie met enkele bijzondere al aanwezige gebouwen ontstaat er een sfeervolle nieuwe plek om te wonen. 

Dit is de planning 

De komende periode werken we het woningaanbod van Korenveld uit en starten we met het ontwerp van de woningen. De ambitie is om in het vierde kwartaal 2023 in verkoop te gaan met de eerste woningen.

Hoe dichterbij de start verkoop, hoe concreter de informatie die we kunnen delen. De eerste stap is het delen van schetsen, vervolgens woningimpressies en informatie over de bandbreedtes van de prijzen van de woningen.

Via de nieuwsbrief informeren we je over deze informatie. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om alle updates in je mailbox te ontvangen. 

Wat kun je verwachten?

Derde kwartaal 2023: Start sloop, woningimpressies en -informatie online

Vierde kwartaal 2023: Start bouwrijp maken van de locatie, start verkoop eerste fase